Ekobrottsmyndigheten

Intresseanmälan- Praktik på Rättsenheten inom ramen för LiA våren 2018

Intresseanmälan- Praktik på Rättsenheten inom ramen för LiA våren 2018

Ekobrottsmyndigheten är en specialistmyndighet som arbetar med ekobrottsbekämpning från underrättelseuppslag till domstolsförhandling. Med gemensam ledning och styrning arbetar åklagare, utredare, administratörer och andra specialister med att förebygga, utreda och lagföra ekonomisk brottslighet.

https://www.ekobrottsmyndigheten.se/

Arbetsuppgifter
Ekobrottsmyndighetens rättsenhet erbjuder nu praktikplats för minst en student från paralegalutbildningen. I uppdraget kommer du delta i rättsenhetens arbete. Arbetet kommer att knytas till olika funktioner inom rättsenheten och då huvudsakligen till verksjuristerna och till informationshanteringsfunktionen. Uppgifter kommer bland annat bestå i att arbeta med myndighetens domsammanställningar och att delta i framtagandet av rutiner och handböcker för till exempel arkiv- och personuppgiftshantering. Även andra administrativa uppgifter inom ramen för rättsenhetens arbete kan tillkomma.

Vem söker vi?
Vi söker dig som ska göra LIA och som är intresserad av Ekobrottsmyndighetens verksamhet. Erfarenheter av arbete/praktik inom rättsväsendet/myndighet är meriterande. Som person har du initiativförmåga, hög ansvarskänsla och du har en hög personlig integritet. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och i skrift.

Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före beslut om praktik då arbetsuppgifterna inom ramen för praktiken är säkerhetsklassade. Med anledning av detta krävs svenskt medborgarskap.

Intresserad?
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Verksarkivarie Sarah Mared tfn 010-562 92 87 eller Verksamhetsutvecklare med inriktining arkiv Jan Sydolf tfn 010-562 96 40.

Om du är intresserad av att göra din LIA på rättsenheten är du välkommen att skicka in din intresseanmälan genom att klicka på ansök nedan. Sista dag för intresseanmälan är 31 januari 2018.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Praktik
Sista ansökningsdag:
2018-01-31
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
noreply@ekobrottsmyndigheten.com
Myndighetens hemsida:
http://www.ekobrottsmyndigheten.se
Tillbaka till toppen