Ekobrottsmyndigheten

Ekobrottsmyndigheten söker administratörer till Stockholm

Administratörens huvuduppgift är att stödja åklagarkamrarna och mängdbrottsenheten i deras verksamhet. Du är ett administrativt stöd till åklagare, poliser, civila utredare m.fl. i kontakter med myndigheter och andra. Du gör slagningar i register, rekvisition av utdrag och handlingar, viss beredning av mål samt kallelser och kontakter i samband med förhör. Du arbetar i myndighetens diariesystem och andra stödsystem, registrerar nya brottsanmälningar, hanterar arkivering och utför allmänna kontorsuppgifter. Du är också kontakten utåt i många sammanhang och ger god service till allmänheten, myndigheter och andra inom rättsväsendet, främst via telefon och e-post.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du arbetar teambaserat tillsammans med kvalificerade kollegor. Du har möjlighet till egen utveckling samtidigt som du bidrar till samhällsnytta i bekämpningen av den ekonomiska brottsligheten.

Kvalifikationer
• Fullgjord gymnasieutbildning eller motsvarande.
• Uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.
• Minst ett års arbetserfarenhet av administrativt arbete de senaste fem åren alternativt en eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom administration, it, ekonomi eller juridik.
• Goda allmänna datorkunskaper och goda kunskaper i Word och Excel.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta som administratör inom juridisk verksamhet, t.ex. domstolar, Åklagarväsendet, Polisen eller advokatfirma
• Vana av att arbeta i olika IT-program
• Eftergymnasiala studier från högskola eller universitet.

Som person söker vi dig som tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor. Du är serviceinriktad, engagerad och prestigelös i ditt arbete samt arbetar strukturerat, noggrant och effektivt.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid ovannämnda personliga egenskaper och förmågor.
Då tjänsterna är placerade i säkerhetsklass är svenskt medborgarskap ett krav och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att ske.

Anställningen är en allmän visstidsanställning på ett år med placering i Stockholm. Vi tillämpar individuell lönesättning. En eller två kan komma att anställas i denna rekrytering.

Ekobrottsmyndigheten strävar aktivt att vara fri från diskriminering och ge alla medarbetare lika möjligheter.

Information om anställningen lämnas av chefsadministratör Simon Dasht 010-562 91 11, Anna Alriksson 010-562 98 29 och Emelie Gemzell 010-562 91 49. Fackliga företrädare är för SACO Lennart Gollard 010-562 91 00, för ST Ylva Nilsson  010-562 91 94 och för Polisförbundet Lars-Åke Edlund tfn 010-562 91 24.

Välkommen med din ansökan genom att trycka på "skicka din ansökan" senast den 20 augusti 2018.

Dela på:
Diarienummer:
EBM2018-672
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-08-20
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
noreply@ekobrottsmyndigheten.com
Myndighetens hemsida:
http://www.ekobrottsmyndigheten.se
Tillbaka till toppen